Xavier Torras

Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Direcció d’Empreses (MBA) per l’Escola Superior de Direcció i Administració d’Empreses (*ESADE) a Barcelona. Ha desenvolupat la seva carrera professional en els camps del màrqueting, l’estratègia empresarial i la comunicació.

Després de treballar en diverses companyies multinacionals, en 1991 va entrar a Roca, on ha desenvolupat diversos llocs de responsabilitat. En 2008 va assumir el càrrec de Brand Communication Director, que ocupa fins a l’actualitat. Des d’aquesta posició, s’encarrega de la gestió de la comunicació corporativa i de la marca a nivell global.

Dins de la seva activitat, és jurat en diversos premis de disseny i arquitectura i forma part del comitè de redacció del blog de continguts d’arquitectura i disseny “rocagallery.com”.

A més, ha estat president de Agrubaño ( Associació Nacional de Productes per al bany) i, durant més de 10 anys va ser director de la Fundació We are Water, dedicada a la difusió d’una nova cultura de l’aigua i el desenvolupament de projectes de cooperació relacionats amb l’accés a l’aigua i el sanejament.

Xavier Torras