Close button

Xavier Torras

Communications Director de Roca  

Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Direcció d’Empreses (MBA) per l´Escola Superior de Direcció i Administració d’Empreses (ESADE) a Barcelona. Ha desenvolupat la seva carrera professional als camps del màrqueting, l’estratègia empresarial i la comunicació.

Després de treballar en diverses companyies multinacionals, l’any 1991 va entrar a Roca, on ha desenvolupat diversos llocs de responsabilitat. L’any 2008 va assumir el càrrec de Brand & Communication Director del Grup i des d’aquesta posició s’ha encarregat de la gestió de la comunicació corporativa i de la marca a escala global. Dins d’aquesta àrea, ha estat responsable de la implementació i el desenvolupament del projecte Roca Gallery internacionalment.

Per la seva activitat, és jurat en diversos premis de disseny i arquitectura, i forma part del comitè de redacció del blog de continguts d’arquitectura i disseny “rocagallery.com”.

A més, ha estat president de Agrubaño ( Asociación Nacional de Productos para el baño) i durant més de 10 anys va ser director de la Fundació We Are Water, dedicada a la difusió d’una nova cultura de l’aigua i al desenvolupament de projectes de cooperació relacionats amb l’accés a l’aigua i el sanejament.