Close button

PutosModernos (Joan Alvares i Jorge Sandua)

El 2005, fruit d’un grafit, va néixer la marca que avui ven els seus productes a Espanya o França i que signa campanyes de publicitat per a Levi’s, Cabify, Pepsi, Beefeater o Pompeii. Oci o negoci, PutosModernos continua sent el mateix: una forma de postpostureig. Una paròdia de la modernitat a la modernitat.

“Agència creativa? Estudi de disseny? Creadors digitals? Humoristes? No ens sentim gaire identificats amb cap d’aquestes etiquetes, però potser som un còctel de totes elles. En general som qualsevol cosa que ens doni diners”, afirmen PutosModernos, que recentment han tret “Hazte Rico, Vende Humo”, un manual d’autoajuda per muntar la teva pròpia estafa piramidal.

Avui la marca suma més de 300.000 seguidors a Instagram, i pujant, en part perquè el compte se sortejarà entre els seus fans en arribar al milió. Mentre això no passi Jorge Sandua i Joan Alvares intenten omplir-se l’ego i les butxaques. Perquè els agrada molt la seva feina però, per a què enganyar-se, els agrada més no treballar.