Nick Stanhope

Nick és fundador de Shift, una organització sense ànim de lucre del Regne Unit que reuneix el pensament del disseny i les formes col·lectives de treball per ajudar a abordar les desigualtats.

Des de 2012, Shift ha construït noves empreses com BFB Labs, Historypin i Box Chicken per ajudar a combatre les malalties mentals, l’aïllament social i l’obesitat infantil; ha donat suport al desenvolupament de noves pràctiques de camp a través de treballs com el Projecte de Relacions i Catalitzador; i ha format col·laboracions a llarg termini amb socis com Wellcome Trust, Google, la Universitat de Stanford i Guy’s & St Thomas’ Charity, per generar investigació oberta, dissenyar nous serveis i plataformes i construir ecosistemes més forts.

Després de graduar-se a la Universitat d’Oxford el 2003, Nick va començar a treballar al sector social com a activista i treballador comunitari. Va passar un temps amb Anti-Slavery International a l’Àfrica meridional i oriental, l’organització benèfica per a nens discapacitats Kids i dos anys recolzant l’acció social dels joves al sud de Londres, abans de dirigir el moviment de campanya mundial We Are What We Do a partir del 2009.

Nick escriu regularment, contribuïnt amb articles com The Incidental Effect, Driving Continuous Improvement, The 3 Values ​​Model, Building the Ecosystem i sèries com A Funding Utopia; parla arreu del món, com les TEDx London, TEDxNHH, University of Columbia, Tòquio University i Stanford D. School; i dona suport a diverses empreses incipients en funcions de director i mentor.