Mar Barri

La Mar neix i creix en estret contacte amb el restaurant vegetarià dels seus pares, el Paradís. Sense perdre de vista el projecte familiar, es llicencia en Comunicació Audiovisual i es dedica, durant 8 anys, al sector de la producció de televisió coordinant projectes i equips. Gran afeccionada als viatges, aprofita aquesta etapa per a conèixer món, especialment els sectors de la restauració i l’hosteleria.

L’any 2011 decideix deixar la seva carrera professional per a expandir la cuina vegetariana a Barcelona i, juntament amb la seva família, crear i desenvolupar els conceptes Teresa Carles i Flax&Kale, entre d’altres.

Actualment, i des de 2019, la Mar és la responsable del Departament de Qualitat i Sostenibilitat a Teresa Carles Healthy Foods. El departament de qualitat té com a focus el desenvolupament de producte i servei en el dia a dia dels restaurants. El departament, entre d’altres fites, ha aconseguit la certificació BCorp amb 86 punts al decembre de 2019 i pretén continuar incrementant aquesta puntuació assegurant que el creixement empressarial estigui equilibrat amb una millora de l’impacte mediambiental i social.

web