Josep Maria Batalla

Soci Fundador i Director Creatiu de La Casa de Carlota & friends i autor del llibre “Dirige tu empresa como un síndrome de Down”, Josep Maria Batalla ha liderat equips creatius durant més de 25 anys en agències de publicitat com Grupo Lorente, Euro RSCG i Havas Worldwide.

Un dia va descobrir que la creativitat podia servir també per fer que les marques continuessin venent més i, a la vegada, contribuïssin a fer un món millor i més sostenible, així que va fundar La Casa de Carlota & Friends, una boutique creativa que fusiona la RSC amb el màrqueting estratègic i la creativitat activista, per construir marques més fortes i competitives gràcies a propòsits més socials i transformadors. Afegeix, a més, al grup un estudi de disseny que ha transformat i revolucionat la forma de fer creativitat incloent en el seu equip a creatius amb síndrome de Down i autisme.

La Casa de Carlota & friends té des de 2015 el certificat B Corp i ha estat seleccionada per l’ONU com a un model d’innovació i transformació social.

web