Eva Blanco

Com a directora de Comunicació i Relacions Públiques d’HP Barcelona, té diferents responsabilitats:

  • És responsable del pla de comunicació interna de tot el centre, pla que te com a objectiu principal incrementar l’índex de compromís de l’empleat en un entorn únic: HP Barcelona acull 12 branques diferents de la companyia, moltes amb responsabilitat mundial amb més de 2.300 empleats de 60 nacionalitats diferents.
  • És la directora de Comunicació Interna dels negocis internacionals d’Impressió en Gran Format i 3D, sent la comunicadora executiva dels seus vicepresidents i directors generals.
  • També és la responsable del pla de Relacions Públiques del centre, ajudant a reforçar la reputació de marca, posicionant HP com a una de les millors empreses on treballar al país.

Es va incorporar a HP el 1985 com a un dels primers membres del recent creat centre d’operacions d’HP a Catalunya. Sempre va mostrar passió per les àrees de comunicació i compromís de l’empleat, implementant al 1993 el primer pla de comunicació interna del centre d’HP a Barcelona i convertint-se més tard en directora de comunicació.

Va ser la responsable de la integració de cultura i comunicació de dues de les més importants adquisicions de companyies que s’ha fet mai dins el sector d’impressió en gran format. El centre d’HP Barcelona s’ha convertit en un referent dins i fora de la companyia a nivell mundial gràcies a moltes de les activitats que ella ha fet possible, com ara la Jornada Solidària, la Xarxa Interna de Dones o la iniciativa d’innovació, per a fomentar la cultura d’innovació a totes les àrees.

Actualment és la directora de la Xarxa Interna de Dones d’HP on promou activitats per a ajudar a accelerar la carrera professional de les dones i incrementar el nombre en càrrecs directius, així com fomentar l’interès entre les nenes per les carreres d’enginyeria.

També és membre actiu de les juntes i comissions executives de vàries associacions com ara la Fundació Catalunya Cultura, Sant Cugat Empresarial, Clúster Hàbitat i el Barcelona centre de Disseny. Fora d’HP és líder de Lean In Barcelona, associació dedicada a inspirar i recolzar a les dones professionals de Barcelona.

Nativa de Barcelona, està llicenciada en Informació i Turisme i te estudis de Comunicació en la Empresa per la Universitat de Barcelona.