Carl-Emil Jensen

És cap de Creativitat a Too Good To Go i un dels primers waste warriors de la companyia, de manera que l’ha vista créixer de 20 a 600 treballadors en tres anys. De ser l’únic dissenyador a l’equip a l’inici de Too Good To Go ha passat a supervisar i dirigir el Departament de Creativitat Global en la missió de combatre el malbaratament d’aliments arreu del món.

Too Good To Go, una companyia danesa amb la certificació B Corp, té presència en 15 països i més de 14 milions d’usuaris registrats en tot Europa, que fins avui han salvat col·lectivament 20 milions d’àpats.

A Carl-Emil Jensen la passió pel disseny li ve de jove. De fet, la seva carrera professional va començar quan va guanyar un concurs de disseny organitzat per una marca de xocolata danesa mentre encara estava estudiant primària. Un cop es va haver graduat a l’Escola de Disseny i Tecnologia de Copenhagen, va treballar en publicitat a Under Armour, on s’encarregava del disseny de producte, i també va fundar una empresa que ajuda a descobrir talents creatius desconeguts d’arreu del món.