Close button

Adrian Jankowiak

Adrian Jankowiak

Director & Fundador de Nairobi Design Week (Kenya)

www.adrianjankowiak.com

Adrian va estudiar Disseny i Tecnologia, Art, Història i Polonès a a Trinity School, Croydon (1999 – 2006) i és BA (Hons) en Disseny industrial i tecnologia 2: 1 per la Universitat de Loughborough (2006 – 2010).

La seva trajectòria professional inclou:

African Crossroads (2020-2022)

Tech & Creative Lead: Líder tecnològic i creatiu: proporcionant i implementant una estratègia per connectar més de 300 professionals a més de 30 països africans a través d’esdeveniments, disseny i tecnologia.

Director i Fundador de la Nairobi Design Week des del 2014: Treballant en projectes per enfortir la comunitat creativa a Kenya i assegurar l’èxit del festival anual, amb el suport de programes i activitats comunitàries.

Greenlight Planet (Abril 2016- Feb 2017)

Director creatiu: Va desenvolupar un equip i una estratègia creativa per atendre més de 6 milions de clients d’energia solar a més de 40 països. El treball va incloure campanyes, presentacions de clients i inversors, experiències de compra millorades per a clients, disseny d’oficines i botigues, empaquetatges i identitat de marca revisada.

WSUP (April 2014-July 2015)

Dissenyador centrat en l’ésser humà: Líder de creació de prototips, treballant per a les iniciatives d’ONG finançades per BMGF a Kenya, Ghana i Bangla Desh i el Regne Unit per desenvolupar productes i serveis d’aigua i sanejament per a ciutadans urbans.

Reckitt Benckiser (Octobre 2010-Juliol 2013) Dissenyador d’abastament de tecnologia industrial: rol pràctic al Grup de Noves Tecnologies recopilant informació, dissenyant productes de consum, creant prototips de viabilitat, obtenint noves tecnologies i gestionant projectes internacionals a les principals marques de RB . Va rebre una promoció al nivell d”associat’, va administrar la línia d’estudiants de col·locació de disseny industrial i va ser mentor de dissenyadors júnior.

Gween Toys (abril-setembre de 2009) Dissenyador industrial: Va dissenyar tres productes de llançament per a una nova gamma de joguines. Va treballar directament amb els fabricants per generar millores i va liderar l’equip de disseny d’empaquetatges.