Participa a la Food Design Week

Aquest any la BDW City Festival ve amb una novetat: la Food Design Week, una programació plena d’activitats, experiències, workshops i exposicions  i moltes coses més que volen acostar el Food Design a la ciutadania i mostrar tot el talent existent a Barcelona en aquest sector.

A més, com a activitat destacada del 27 al 30 d’octubre la Food Design Week comptarà amb l’espai creatiu Moments Alhambra que reunirà durant quatre dies a artistes, xefs i creatius per abordar des de les seves diferents disciplines temàtiques com el food design, el food waste i la innovació gastronòmica.

Entre els noms que participaran en aquesta Food Design Week es troben: Elsa Yranzo, Archicookture, Nicole Vindel, Xavi Moron – Hidden Factory, Leka, Vom Edible Cloud, i molts més ….

Convidem a la resta de food designers, escoles, universitats i agents de Barcelona a sumar-se a el programa de la Food Design Week, realitzant activitats relacionades amb el food obertes a la ciutat com ara experiències gastronòmiques, tallers, visites a espais gastronòmics, xerrades, etc.

Trobaràs tota la informació en aquest document i pots accedir aquí per enviar la teva proposta.

Anima’t a participar en els Districtes Disseny BDW, tens temps per presentar les teves propostes fins el dimecres 8 de setembre a les 18.00 h.