Close button

Participa a la Food Design Week

Aquest any la Barcelona Design Week presenta com a novetat la Food Design Week, un programa especial d’activitats per acostar el food design a la ciutadania. Un espai de trobada dels diferents agents de la ciutat que treballen en aquest sector però també un espai de reflexió entorn al food design com a narrativa de ciutat.

La Food Design Week comptarà amb tallers, exposicions i xerrades per a tot tipus de públics: famílies, professionals, estudiants i interessats/des en el món culinari, que podran entre altres aprendre tècniques per combatre el malbaratament alimentari o endinsar-se a descobrir l’estreta relació de l’art i la gastronomia. 

Entre les activitats, destaca l’espai creatiu Momentos Alhambra al bar La Muriel de Gràcia, que del 27 al 30 d’octubre comptarà amb una programació especial on participaran noms com Elsa Yranzo, Nicole Vindel o Alexa Trilla d’Archicookture. A més a més, tothom que s’apropi a prendre una cervesa Alhambra estarà convidat a una tapa especial creada per a l’ocasió pel xef Xavi Moron de Hidden Factory.

Convidem a la resta de food designers, escoles, universitats i agents de Barcelona a sumar-se a el programa de la Food Design Week, realitzant activitats relacionades amb el food obertes a la ciutat com ara experiències gastronòmiques, tallers, visites a espais gastronòmics, xerrades, etc.

Trobaràs tota la informació en aquest document i pots accedir aquí per enviar la teva proposta.

Anima’t a participar en els Districtes Disseny BDW, tens temps per presentar les teves propostes fins el dimecres 8 de setembre a les 18.00 h.