L’aparador d’IED a Habitat, millor aparador de Disseny en Diagonal 2020

El comitè d’experts format per Francesc Estall, responsable Segment Retail de Simon, Pablo Gárate, dissenyador d’interiors i cofounder de Gárate Hausmann Design, Isabel Roig, directora general de Barcelona centre de Disseny, i Manuel Torres, dissenyador d’interiors i CEO de Manuel Torres Design, ha decidit unànimament donar el premi a millor aparador de Disseny en Diagonal 2020 al projecte “Verde que te quiero…”.

El jurat ha argumentat que el projecte té una escultura circular ben resolta que representa el món d’una forma molt creativa i que transmet perfectament el missatge. També crida molt l’atenció des del carrer i han estat coherents amb el missatge i l’ús de materials reciclables.

Els autors del projecte són Melania Moreno i Massimo Nocivelli alumnes de l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny i ha comptat amb el tutor Alex Estévez per a la supervisió. “Verde que te quiero…” decora l’aparador de la botiga Habitat, a l’Avinguda Diagonal, 514.

A l’activitat Aparadors-Disseny en Diagonal hi han participat 9 escoles de disseny de Barcelona. Tot i que ja s’han fallat els premis, els aparadors es podran veure fins el 26 de novembre.

Guanyadors d'IED i el jurat davant de la botiga d'Habitat. Foto: Anna Achón

Detall de l'aparador guanyador "Verde que te quiero...". Foto: Anna Achón