Close button

Ja està oberta la convocatòria de Districtes Disseny BDW!

Ja està oberta la convocatòria per participar al programa Districtes Disseny BDW de la cita de la Barcelona Design Week, BDW City Festival, que tindrà lloc del 7 al 30 d’octubre.

Un any més, convidem els diferents agents de la ciutat a organitzar activitats dins del marc de la BDW. Poden ser exposicions, instal·lacions, presentacions de nous productes/serveis, inauguracions, portes obertes a espais creatius, xerrades amb creatius, conferències, jornades, tallers, festes… Les activitats han de ser obertes i adreçades a la ciutadania.

A més a més, i com a novetat de la BDW City Festival, se celebrarà la Food Design Week (que donarà a conèixer el talent dels food designers locals) i, per tant, també convidem a food designers, escoles i la resta d’agents ubicats a Barcelona a realitzar una activitat relacionada amb el Food Design: experiència gastronòmica, exposició, xerrada, taller, visita a espai gastronòmic, etc. oberta i adreçada a la ciutadania.

Trobaràs tota la informació en aquest document i pots accedir aquí per enviar la teva proposta.

Anima’t a participar als Districtes Disseny BDW, teniu temps per presentar les vostres propostes fins al dimecres 8 de setembre a les 18.00 h.