Close button

Arrenca la versió més ciutadana de Barcelona Design Week City Festival

Avui comença la Barcelona Design Week City Festival 2021, l’edició més ciutadana amb més de 80 activitats i 40 espais de la ciutat que obren les portes amb motiu de la trobada anual del disseny i la creativitat de Barcelona.

El festival dóna el tret de sortida amb l’Open Night Districte Turó Park, un recorregut durant el vespre per conèixer les botigues més destacades d’aquest indret de la ciutat.

Del 7 al 30 d’octubre hi haurà activitats arreu de la ciutat, on destaquen Els Cubs de Disseny en Diagonal. Es tracta d’una instal·lació urbana, a diversos punts de l’Avinguda Diagonal, on s’explica el paper del disseny en el nostre dia a dia. Vuit cubs dedicats als diferents àmbits artístics i creatius: artesania, digitalització, planeta, benestar, futur, espai públic, il·luminació i menjar.

Com a novetat d’enguany, tindrà lloc la primera edició de la Food Design Week, un programa amb una trentena d’activitats per acostar el food design a la ciutadania, amb xerrades, tallers o exposicions que vinculen aquest sector amb el disseny o la sostenibilitat. Algunes de les sessions, obertes a professionals, famílies o públic general es desenvoluparan a espais tan singulars com Disseny Hub Barcelona, Restaurant LEKA o el bar La Muriel en el qual durant 4 dies se servirà de franc amb la consumició d’una cervesa un tapa food design creada pel xef Xavi Moron de Hidden Factory.

També comptarà amb exposicions, workshops, instal·lacions o tallers com els que es podran veure a la Galeria Il·lacions, que amb motiu de la Barcelona Design Week presenta sis exposicions al nou local de La Rambla o “Idees per a la Humanitat: Receptari per a la Salut Planetària” que acull Roca Barcelona Gallery, una crida a l’acció des de la perspectiva del disseny.

Consulta tota la programació al web.