Close button

Ja està oberta la convocatòria per participar al programa Districtes Disseny BDW de la cita de la Barcelona Design Week, BDW City Festival, que tindrà lloc del 7 al 30 d’octubre.

Un any més, convidem els diferents agents de la ciutat a organitzar activitats dins del marc de la BDW. Poden ser exposicions, instal·lacions, presentacions de nous productes/serveis, inauguracions, portes obertes a espais creatius, xerrades amb creatius, conferències, jornades, tallers, festes… Les activitats han de ser obertes i adreçades a la ciutadania.

A més a més, i com a novetat de la BDW City Festival, se celebrarà la Food Design Week (que donarà a conèixer el talent dels food designers locals) i, per tant, també convidem a food designers, escoles i la resta d’agents ubicats a Barcelona a realitzar una activitat relacionada amb el Food Design: experiència gastronòmica, exposició, xerrada, taller, visita a espai gastronòmic, etc. oberta i adreçada a la ciutadania.

Trobaràs tota la informació en aquest document i pots accedir aquí per enviar la teva proposta.

Anima’t a participar als Districtes Disseny BDW, teniu temps per presentar les vostres propostes fins al dimecres 8 de setembre a les 18.00 h.