Close button
attending
virtual

BCN: Narrativa transmedia, disseny transversal i cultura intergeneracional

07 October to 28 October

El disseny té el valor i la capacitat de transformar una idea o projecte en un negoci sostenible.

El coneixement com a eina de transformació genera i promou idees que es converteixen en productes, processos i organitzacions capaces d’impulsar el desenvolupament i l’ocupació per a així crear benestar i resoldre dificultats econòmiques a la societat.

DISSENY + CONEIXEMENT = DESENVOLUPAMENT

Descobreix totes les formes que el disseny, la creativitat i la sostenibilitat ens brinden, ens ajuden a afermar les relacions amb els clients, ampliar el negoci i multiplicar la productivitat obtenint l’impacte real necessari en el nou teixit empresarial. Oferim activitats que, amb la base del Disseny, fomentin l’emprenedoria creativa, volem aconseguir un impacte real, respectant i fomentant els ODS, alhora que integrem el disseny i la tecnologia.

Prenent com a fil conductor de la narrativa transmèdia (un relat on la historia es desplega a través de múltiples mitjans i plataformes de comunicació, i en la que part dels consumidors assumeix un rol actiu en aquest procés d’expansió) a través de 4 casos de diferents àmbits de la creativitat i de les seves narratives, volem donar a conèixer aquesta eina aplicable a diferents mitjans (llibre, còmic, espot, productes/serveis, sèrie de TV, pel·lícula a diferents sectors.

Estefanía Ortiz, David Victori, Marta Eri Rufat i Sylvia Calvo exposaràn 4 casos de diferents àmbits creatius i les seves narratives.

Organitza: Cal Tip | Cooperativa del coneixement

Colabora: Thebits i Eventium