Close button
Presencial

VIURE EL TEINEI NA SEIKATSU AMB LA YUKIKO KITAHARA

14 juny

Yukiko Kitahara (Premi Nacional d’Artesania), és una ceramista descendent d’una família de mestres cuiners a Tokyo que li van transmetre la importància de la vaixella en les costums japoneses.

Davant l’hàbit de fer servir i llençar, Yukiko reflexiona sobre la seva prejudicialidad. És per això que la seva col.lecció ens incita a reflexionar, amb els seus simbolismes, a utilitzar objectes perdurables. A partir de la porcellana blanca, la seva obra cerca arribar a l’essencial sota el leitmotiv “Teinei na seikatsu”, una filosofía que convida a la pausa i a crear una connexió harmoniosa amb el nostre interior i el que ens envolta.

Aquesta trobada amb l’artista, forma part del cicle promogut per FELICES, Avdentes Fortuna Iuvat, que tenen la intenció d’inspirar-nos capturant creativitat i’insgithts innovadors arrel de converses. L’anterior “avdente”, David Ruiz (Ruiz+Company), ens va emocionar amb les seves aventures donant la volta al món en solitari a bord del seu veler. Vam poder aprendre de les seves anècdotes davant les adversitats que se li van presentar, així com de la seva valentia d’enfrontar l’incertesa de reobrir el seu estudi.

 

ORGANITZA: FELICES AGENCY 

DATA i HORA: 14 de juny a les 19 h

LLOC: Espacio FELICES (Passeig de Gràcia, 2   3er 2a)

INSCRIPCIÓ: gratuït amb registre previ (aforament limitat) escrivint a confirmaciones@felices.agency

ESPACIO FELICES / Passeig de Gràcia, 2   3er 2a
ESPACIO FELICES / Passeig de Gràcia, 2   3er 2a