Presencial

Visites guiades a WEcontract BCN

07 octubre al 30 octubre

Durant la Barcelona Design Week 2021, WEcontract BCN ofereix visites guiades exclusives per a arquitectes, interioristes, dissenyadors i altres professionals amants del disseny, al seu showroom, on hi ha representades 3 suites d’hotel, 5 espais de bany, un coworking, un meeting point i una biblioteca de materials, catàlegs i mostres.

WEcontract BCN és un espai col·laboratiu, promogut pel clúster CENFIM, en el que 15 marques especialistes en productes i serveis per a l’interiorisme d’espais d’ús col·lectiu, comparteixen un showroom concebut per a facilitar la feina a estudis de disseny d’interiors i arquitectura. A WEcontract BCN, els professionals reben assessorament sobre característiques tècniques i aplicabilitat a projectes de tota mena de productes de mobiliari, fusteria, il·luminació, paviments, revestiments, bany i wellness, ceràmica, elements decoratius, materials, domòtica i automatismes.

WEcontract BCN està ubicat al pis principal de 320 m² d’una preciosa finca modernista de 1.890, que va ser la casa d’una de les famílies més influents de la Barcelona del segle XIX.

Organitza: WEcontract BCN

Rambla de Catalunya, 43 Principal, 1ª
Rambla de Catalunya, 43 Principal, 1ª