Close button
Presencial

VIETA: MORE THAN 6 DECADES MEETING DESIGN AND MUSIC

21 juny

La connexió entre disseny i música és indiscutible. Des de moltes perspectives: el disseny com a eina per enriquir l’experiència musical, la música com a inspiració per al disseny, el disseny de noves tecnologies que perfeccionen el momentum sonor, la digitalització de la música i així un llarg etcètera.

Ànima Design, estudi de disseny barceloní que aquest any compleix el seu 20è aniversari, acumula una experiència contrastada en aquest món, en aquesta fascinant intersecció disseny-música, de la mà de projectes tan interessants com els desenvolupats per a la firma Vieta, amb els seus auriculars sense fil com a darrer gran projecte: una obra de microenginyeria on s’han tingut en compte els canals acústics de dècimes de mil·límetre, entre d’altres aspectes.

Sobre aquesta experiència col·laborativa parlarà Diego Quiroga, CEO d’Ànima Design, al seu nou headquarter: un espai de més de 500m2 al barri de Sants, que pretén ser una àgora per a aquesta i futures cites del disseny. Després de la xerrada, podreu visitar l’exposició “Meeting design and music” i xerrar amb l’equip de Vieta i d’Ànima.

 

ORGANITZA: ÀNIMA DESIGN & VIETA

DATA i HORA: 21 de juny a les 18 h

LLOC: Ánima Barcelona (Caballero, 62 local)

INSCRIPCIÓ: gratuït amb registre previ escrivint a bdw@anima.es

ANIMA BARCELONA / Caballero, 62 local
ANIMA BARCELONA / Caballero, 62 local