Presencial

The Table Knife Project

17 novembre al 28 novembre

The Table Knife Project ha unit a Florentine Kitchen Knives, de Barcelona, amb 28 estudis de disseny locals per crear 56 ganivets de taula únics. Comissariat per la dissenyadora barcelonina Berta Julià Sala i l’equip de FKK, el projecte compta també amb el recolzament i el disseny visual de Gymnasium Design Office, de Londres, i les imatges del fotògraf local Coke Bartrina.

El propòsit d’aquesta iniciativa és recaptar fons per a la Fundació El Llindar gràcies a la venda dels ganivets. El Llindar és una organització local que dona suport a joves desfavorits desenvolupant les seves habilitats per treballar a la indústria de l’hostaleria.

FKK va donar a cadascun dels dissenyadors el mateix full en blanc de ganivet de taula i els va animar a fer alguna cosa que reflectís la seva visió personal de l’objecte fent servir els materials d’una manera ecològica i socialment responsable. Com que tots els ganivets procedien d’una mateixa base, s’ha aconseguit mostrar la manera com cada dissenyador pensa i treballa, així com evidenciar la riquesa de perspectives dins la comunitat de disseny de Barcelona.

Els ganivets estaran a la venda a partir del 17 de novembre al web www.thetableknifeproject.com, i físicament exposats a l’espai de Cubiñá durant els dies de la Barcelona Design Week.

DONA SUPORT!

Dissenyadors: 

Ángel Valiente, Goula / Figuera, Pablo Santos, Max Enrich, Alejandra Perini and Prosper Riba, Marta Ayala Herrera Studio, Elsa Casanova, Julen Ussia, Sebastian Alberdi, Sanna Völker, Aya Ulan, Jordi Canudas Studio, Isaac Piñeiro Studio, Altherr Desile Park, Nahtrang, Nut Creatives, Oriol Gener, Mermelada Estudio, Curro Claret, AOO Studio, OiKo Design Office, OWL, Andreu Carulla, Octavio Barrera, Banzai Turba, Júlia Esqué, Berta Julià Sala and Mike A. Hausmann, Gonzalo Mila.

EXPOSICIÓ FÍSICA

A l’espai Cubiñá de Barcelona del 17 al 28 de novembre:

  • De dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h
  • Dissabte de 10h a 14h i de 16:30 a 20:30h

ACCÉS: gratuït sense reserva prèvia, però amb control d’aforament (protocol covid-19)

ORGANITZA: Florentine Kitchen Knifes i Berta Julià Sala

AMB EL SUPORT DE: ADI-FAD, Gymnasium Design Office i Coke Bartrina

COL·LABORA: Cubiñá

Cubiñá Store / Carrer Mallorca, 291 08037 - Barcelona