Close button
Presencial

THE NEW BAUHAUS-ALYSA NAHMIAS / CICLE PER AMOR A LES ARTS

07 juny

Dins el marc del Barcelona Design Week 2022 la Filmoteca de Catalunya amb col·laboració de la Fundació Mies van der Rohe presenten “The new Bauhaus” per Alysa Nahmias. Dins el marc del cicle cinematogràfic “Per amor a les arts” que utilitza el cinema com a eina de diàleg amb altres disciplines artístiques com el disseny, l’arquitectura, l’òpera, la literatura, la dansa, la pintura, la música o el teatre.

Cada dimarts la Filmoteca de Catalunya acull les sessions de cinema pertanyents a la sisena temporada de Per amor a les Arts. Les projeccions son presentades per persones expertes en les matèries per tal d’incentivar el diàleg entre els diferents besants artístiques amb el cinema, entenent el cinema com a llenguatge universal d’unió amb totes.

“The new Bauhaus” narra la vida i les idees de l’artista hongarès László Moholy-Nagy en un període de gran dinamisme per al món del disseny i l’arquitectura. Des del seu any de professor a la Bauhaus d’Alemanya fins a la Fundació de la Nova Bauhaus a Estats Units el 1937.

 

Organitza: Fundació Mies van der Rohe / Filmoteca de Catalunya

Entrada 4 €

Filmoteca de Catalunya (Plaça de Salvador Seguí, 1)
Filmoteca de Catalunya (Plaça de Salvador Seguí, 1)