Close button
Online

THE FORK CHALLENGE FINAL: FORKxDESIGNSCHOOLSCHALLENGE

14 juny

FORK, l’organització internacional de disseny d’aliments, creu en un món on es poden concebre millors sistemes alimentaris i tothom pot convertir-se en un changefoodchanger. Des del nostre punt de vista, els mètodes de disseny poden ajudar a augmentar la conscienciació de la gent, activar solucions innovadores i, finalment, implicar a totes les parts interessades a trobar les millors oportunitats per a escenaris alimentaris locals i mundials.

Així que FORK va decidir llançar un desafiament amb tres de les universitats europees que estan donant educació en Disseny d’Aliments: Elisava (Espanya), L’Ècole de Design Nantes Atlantique (França) i Eshte (Portugal).

Estudiants de tres programes diferents van participar en el desafiament proposat per FORK i comissariat per professors locals. El resultat ha estat 13 projectes interessants que passaran a la final. Tots ells proposen projectes sistèmics i holístics que poden aplicar-se.

La final FORKXDESIGNSCHOOLS CHALLENGE presentarà 13 en un format d’ascensor. El mateix dia, es triaran tres i un guanyarà el repte. El jurat, compost pels fundadors de la FORK, anunciarà el guanyador al final de la sessió. El projecte seleccionat serà assessorat i proposat per l’organització FORK al Dia Mundial del Disseny d’Aliments, el 22 d’octubre, i també ajudarà a convertir-se en un veritable spin-off.

 

ORGANITZA: FORK (Food Design for Opportunities, Research and Knowledge)

DATA i HORA: 14 de juny a les 11 h

UBICACIÓ: online al perfil d’Instagram de FORK @thefork_organization

INSCRIPCIÓ: lliure accés

Online
Online