Close button
Presencial

HOTEL NERI & TEIXIDORS PRESENTEN: TEIXINT EN COMUNITAT

07 juny al 09 juny

TEIXIDORS i l’Hotel Neri et conviden a viure l’experiència de teixir en comunitat una peça única. Una activitat oberta a l’experiència d’aprenentatge natural en un espai tan representatiu per a les arts i la cultura a Barcelona com és l’Hotel Neri, un edifici històric molt vinculat a la alta artesania contemporània i el disseny, hereu de la història i multiculturalitat del barri gòtic de Barcelona.

Apropa’t a veure i a provar un veritable teler manual de fusta al costat d’un mestre teixidor de TEIXIDORS. La teva aportació es sumarà a la de tota la comunitat que hi participi i la peça final resultant tindrà l’empremta de totes les mans que hi hagin participat.

TEIXIDORS és una marca tèxtil reconeguda internacionalment pels seus dissenys contemporanis propis, per les seves col·laboracions (John Pawson, Faye Toogood, Helena Rohner), per l’ús de fibres naturals, per la unió de disseny i pràctica artesana, per la sostenibilitat de tot el procés, així com per la naturalesa del seu projecte social.

 

ORGANITZA: TEIXIDORS & HOTEL NERI

DATA i HORA: 7, 8 i 9 de juny de 16 h a 19 h

INSCRIPCIÓ: Gratuït amb accés lliure

HOTEL NERI Relais & Chateaux / Sant Sever, 5
HOTEL NERI Relais & Chateaux / Sant Sever, 5