Online

Student Service Design Challenge 2021

11 juny

El Student Service Design Challenge iniciat per Philips i Service Design College és una competició internacional per a estudiants a qui els ofereix una oportunitat d’aprenentatge pràctic amb l’objectiu d’involucrar a joves talents i intentar que participin activament per a resoldre i donar seguiment a innovacions socials i responsables, necessàries a la nostra era actual de transformació, definint i dissenyant solucions de servei que comencin un problema específic però universal.

El desafiament d’aquest any consisteix a “dissenyar a l’inrevés per a avançar”, encoratjant a la propera generació de dissenyadors a fer servir el seu poder creatiu per a dissenyar un servei atractiu per a “tancar el cicle” el qual doni valor a les persones, al planeta i al públic, involucrant usuaris quotidians i facilitant la introducció del disseny circular dins els processos industrials existents.

Després de 5 mesos de feina, des de les propostes inicials fins a les solucions finals, els guanyadors del Student Service Design Challenge 2021 s’anunciaran en aquesta cerimònia virtual. Entre més de 70 equips d’estudiants de 22 universitats de tot el món, un jurat de renom anunciarà els conceptes premiats en primer, segon i tercer lloc.

 

La cerimònia de convocatòria dels guanyadors es farà en directe des de Roca Barcelona Gallery el proper 11 de juny.

17:00 h – 17:10 h
Inge Keizer, fundadora de Service Design College i Isabel Roig, Directora Executiva de Barcelona centre de Disseny, donaran la benvinguda a l’audiència global.

17:10 h – 17:30 h

La cerimònia s’obrirà amb una conferència magistral de Chris Grantham, Director Executiu d’Economia Circular d’IDEO, el qual compartirà la seva visió sobre el poder del disseny centrat en el ésser humà dins el desenvolupament de l’economia circular.

17:30 h – 18:30 h
Després de la conferència magistral, els membres internacionals del jurat s’afegiran a Chris per discutir com dissenyar per a la sostenibilitat i la circularitat hauria de ser un deure de qualsevol dissenyador. Robert Metzke, Director d’Innovació i Estratègia de Personal i Responsable de Sostenibilitat de Philips, anunciarà els guanyadors de l’edició d’aquest any i organitzarà un debat amb els estudiants guanyadors.

 

Aquesta activitat està organitzada per Service Design College i Philips, juntament amb IBM, Barcelona centre de Disseny i la Fundació Ellen MacArthur, dins la Barcelona Design Week ’21 Pro.

Més informació: www.servicedesignchallenge.com

Roca Barcelona Gallery - c/. Joan Güell, 211-213
English
Roca Barcelona Gallery - c/. Joan Güell, 211-213
English