Presencial

Spicy Fest

09 octubre

El dissabte 9 d’octubre se celebra la primera edició del Spicy Fest, un festival multidisciplinar que ret homenatge al picant i el que abasta històrica i culturalment. El festival l’organitza Bravasa, companyia de salses picants que vol compartir i donar a conèixer el moviment que hi ha al voltant d’aquest màgic producte.

Durant tot el dia els participants podran assistir a diferents activitats, com ara un workshop sobre el picant cítric japonès per Macondiments i un altre sobre tints naturals a través de vegetals i plantes gràcies a La Tintorista. Hi haurà trobades i tastos amb conreadors tant de bitxos com de ajíes i xilis per Puemuey, tallers per a nens d’ Edinha Galvao i xerrades picants sobre temes que van des del disseny fins a la fermentació amb convidats molt especials.

El festival també compta amb mercat de productors artesans de salses picants fetes a Barcelona, cerveses artesanes per La Ruta Brew gastronomia i el món dolç per aplacar l’ají. L’apartat musical estarà a càrrec de Radio Borneo, i directes de cúmbia psicodèlica i folre tradicional brasiler. Tot un festival cultural del picant ple d’alegria que deixarà un bon picor de boca.

L’aforament és de 120 persones, reserva la teva entrada!

CoonectHort (Carrer Doctor Trueta, 100)
CoonectHort (Carrer Doctor Trueta, 100)