Presencial

Shift or Shit: Disseny circular en l’ecosistema digital

28 octubre

Això és un SOS! El món s’esfondra, la transformació cap a un model circular és necessària i imminent.

“Shift or Shit” és un cicle de 4 converses sobre el disseny circular – organitzades per Lúcid Design Agency, D!OS (Design Institute Of Spain) i C/F (Creatives for the Future) – en la qual experts de diferents sectors amb grans reptes intercanviaran les seves experiències i majors desafiaments en la transformació cap a models de negoci circulars i sostenibles.

Cada conversa és un desafiament, i en aquest parlarem sobre el disseny circular en l’ecosistema digital. Descobreix de primera mà com el disseny té el poder de crear un impacte radical per aconseguir el canvi que el món està demanant.

Per a la transició a un model econòmic circular, les tecnologies digitals juguen un paper primordial, ja que es converteixen en l’habilitador del desenvolupament d’una economia circular. La desmaterialització i el desenvolupament de productes com a servei requereixen directament tecnologies digitals per a la seva funcionalitat i òptima implantació. Com superem les barreres per a la seva correcta utilització i implementació?

Organitza: Lúcid Design Agency, Design Institute of Spain (D!OS), Creatives for the future (C/F)

Cosentino City Barcelona
Avinguda Diagonal, 497
08029 Barcelona
Espanyol
Cosentino City Barcelona
Avinguda Diagonal, 497
08029 Barcelona
Espanyol