Presencial

REspardenya

20 novembre

De la col·laboració de les empreses La Manual Alpargatera, Nutcreatives i Infinit Denim sorgeix una col·lecció d’espardenyes que té la producció artesanal, el disseny i l’economia circular com a raó de ser.

En aquesta inauguració podreu visitar la preciosa botiga de La Manual Alpargatera del carrer Avinyó per conèixer els dissenys de calçat realitzats per Nutcreatives, un estudi de disseny de producte de Barcelona conegut per integrar criteris d’economia circular en el procés de disseny.

Quant als materials, a més de les tradicionals fibres de jute de les soles, les espardenyes utilitzen Infinit Denim, un innovador teixit amb un enfocament circular format per un 30% de denim post-consum, un 30% de cotó pre-consum reciclat i un 40% de cel·lulosa de boscos cultivats de forma sostenible.

La Manual Alpargatera, una empresa fundada el 1940, és qui aporta el coneixement del producte, la producció artesanal i la bona feina que els han consolidat com un referent des de fa dècades.

Vine a veure com unint bon disseny, artesania i economia circular es pot crear un producte artesanal, sostenible i innovador.

 

DATA i HORARI: 20 de novembre de 17h a 20h

ACCÉS: gratuït amb aforament limitat per les restriccions anti-Covid

La Manual Alpargatera / carrer d'Avinyó, 7 08002 - Barcelona