Close button
Presencial

“PURE” BY VALERIA VASI

09 juny al 13 juny

Valeria Vasi presenta “PURE” a MINIM Barcelona. Una exposició que reuneix una selecció de les seves peces més icòniques, juntament amb les últimes novetats creades per l’artista.

Els seus dissenys, realitzats en ceràmica, fusta o vidre, es caracteritzen pel seu estil pur, atemporal i geomètric, i la seva capacitat d’unir bellesa, artesania, disseny i funcionalitat. Gerros delicats però útils, minimalistes però funcionals, fets a mà per artesans de Barcelona. Aquesta aposta per la producció artesanal i local, fa que cada una de les seves peces sigui única.

A la Valeria li agrada que les formes juguin amb el buit que les envolta, diluint la frontera entre allò material i immaterial. En aquesta exposició, les seves “petites escultures” jugaran amb el buit, al mateix temps que dialogaran amb el mobiliari de disseny contemporani present al showroom MINIM.

 

Organitza: MINIM

Data i hora: 16 de juny a les 19:30 h presentació a càrrec de la dissenyadora i del 9 al 13 de juny exposició de dilluns a divendres de 9:30 h a 19:30 h i dissabtes de 10 h a 13:30 h.

Inscripció: gratuïta / per a la presentació reservar plaça escrivint a news@minim.es

MINIM Barcelona / Via Augusta, 185
MINIM Barcelona / Via Augusta, 185