Presencial

Projecció: “The New Bauhaus. The Life & Legacy of Moholy-Nagy”

14 juny

El documental “The New Bauhaus. The Life & Legacy of Moholy-Nagy” recopila la visió de diferents agents propers a Moholy que ens van narrant la història de l’escola de la New Bauhaus, un espai amb metodologies creatives disruptives per l’època que van canviar la manera de percebre el disseny i la materialitat als Estats Units. La productora Opendox aporta la seva passió per donar suport a diverses cultures i aportar canvis positius a través de moltes activitats filantròpiques i creatives addicionals, des de l’ensenyament al CIID i Kaospilot a Dinamarca, fins a la creació de pel·lícules. El seu cofundador, Marquise Stillwell, també és cofundador i soci de diferents empreses i iniciatives sene ànim de lucre, com Deem, una publicació centrada en el disseny i la pràctica social,o Urban Ocean Lab.

Després de la projecció hi haurà un col·loqui en anglès amb Marquise Stillwell, cofundador d’Opendox, l’empresa productora del documental; Nicole Vindel, food artist, i Jeanette Altherr, dissenyadora a Lievore + Altherr Désile Park.

La projecció tindrà lloc a l’auditori del Disseny Hub Barcelona. L’àudio del documental serà en anglès i tindrà subtítols en castellà.

Pots incriure’t aquí.

Sinopsi: Una odissea a través de la vida i el llegat de Laszlo Moholy-Nagy, l’innovador artista i educador l’enfocament pioner d’integrar la tecnologia al disseny del qual segueix influïnt i inspirant. A Chicago, The New Bauhaus va evolucionar des dels seus orígens a la Bauhaus alemanya fins a una extraordinària floració de la pedagogia del disseny interdisciplinari basada en la noció que “tot el camp de l’arquitectura i el disseny contemporanis s’ha de basar en una unificació indivisible de camps independents i separats anteriorment”. Després de recents retrospectives de l’obra de Moholy als principals museus, aquesta pel·lícula ofereix un viatge emocional i més accessible i íntim per la vida de Moholy i la seva tasca com a artista, dissenyador, visionari i professor.

Auditori del Disseny Hub Barcelona
Anglès amb subtítols en castellà
Auditori del Disseny Hub Barcelona
Anglès amb subtítols en castellà