Close button
Presencial

Presentació del llibre 12 joieres 1965-1990. Art, disseny, experimentació

30 juny

Presentació del llibre 12 joieres, 1965-1990. Art, disseny, experimentació (Sd·edicions), publicació que recull les obres i trajectòria de les artistes i joieres participants a la mostra Joieres 1965-1990. Entre l’art i el disseny, organitzada pel Museu del Disseny de Barcelona i comissariada per Imma Jansana i Pilar Vélez.

Aquest llibre no pretén mostrar una història exhaustiva dels inicis de la joieria contemporània a Catalunya, sinó fer palès que, en les transformacions profundes experimentades pel món de la joieria a casa nostra durant la segona meitat del segle XX, hi van prendre part decisiva una sèrie de dones, les primeres que es van obrir pas en un ofici que fins aleshores els era vetat, en un espai particular que, com tants d’altres, ha estat quasi exclusivament masculí.

A la presentació hi participaran les autores del llibre: Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny de Barcelona, Imma Jansana, arquitecte, i Maria Lluïsa Samaranch, presidenta de l’A-FAD i editora de la publicació.

Activitat organitzada en col·laboració pel Museu del Disseny de Barcelona i l’A-FAD.

Museu del Disseny de Barcelona
Pl. Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona
Català
Joieres
Museu del Disseny de Barcelona
Pl. Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona
Català