Close button
Presencial

PORTES OBERTES AL PAVELLÓ MIES VAN DER ROHE

05 juny

Dins el marc del Barcelona Design Week 2022 i com cada primer diumenge de mes, la Fundació Mies van der Rohe obre les portes del Pavelló Mies van der Rohe per tal de donar l’oportunitat a arquitectes, interioristes, dissenyadors, i a totes aquelles persones amants del disseny, de conèixer una de les peces clau de l’arquitectura moderna.

El Pavelló de Barcelona va ser projectat per Ludwig Mies van de Rohe i Lilly Reich com a Pavelló nacional d’Alemanya per l’Exposició Internacional de Barcelona del 1929. Es va concebre per allotjar la recepció oficial presidida pel rei Alfons XIII amb les autoritats alemanyes.
L’edifici va ser desmuntat el 1930 i amb el temps va esdevenir un referent clau tant en la trajectòria de Mies van der Rohe com pel conjunt de l’arquitectura del segle XX. La significació i el reconeixement del Pavelló van fer pensar en la seva reconstrucció, impulsada per Oriol Bohigas. El nou edifici es va inaugurar el 1986 en el seu emplaçament original.

Podreu gaudir d’aquesta obra simbòlica del Moviment Modern, de la particularitat de la seva estructura i disseny, com els dissenys de la Cadira de Barcelona i l’Escultura de Georg Kolbe.

També us anima a compartir a les xarxes les vostres imatges #miesbcn @fundaciomies

 

ORGANITZA – Fundació Mies van der Rohe

DATA i HORA – 5 de juny de 10 a 20 h

LLOC – Pavello Mies van der Rohe (Francesc Ferrer i Guàrdia, 7)

INSCRIPCIÓ – gratuït sense reserva prèvia

PAVELLÓ MIES VAN DER ROHE / Francesc Ferrer i Guàrdia, 7
PAVELLÓ MIES VAN DER ROHE / Francesc Ferrer i Guàrdia, 7