Presencial

Personalitza les teves peces Muji

17 novembre

El servei de personalització de Muji segueix la filosofia de productes simples però amb utilitat de la marca. A la seva botiga de Passeig de Gràcia el client pot personalitzar tot tipus de productes tèxtils de la col·lecció de Muji: des de samarretes, fins a sabatilles de tela, passant per roba de llit o mascaretes. Disposen de l’última tecnologia en brodats tèxtils, la qual cosa els permet oferir un ampli ventall de motius i colors. Mitjançant la personalització el client fa seu el producte, formant part activa de l’últim procés de disseny, i d’alguna manera estrenyent el llaç emocional amb el mateix.

Durant dues hores, i amb cita prèvia, els clients podran seleccionar i comprar els productes que desitgin i personalitzar-los in-situ amb els motius que triïn (1 brodat per peça, 1 peça per client).

Muji és disseny i disseny és producte. Amb aquesta iniciativa apropen la filosofia de la seva marca als clients fent-los protagonistes de l’últim procés de disseny del producte mitjançant la personalització.

 

DATA i HORARI: 17 de novembre de 17h a 19h

ACCÉS: gratuït amb inscripció prèvia escrivint a muji@muji.es

A causa de les actuals restriccions anti-Covid, l’aforament estarà estrictament limitat. 

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Cervezas Alhambra

Muji / Passeig de Gràcia, 21 08007 Barcelona