Online

Packaging sostenible en alimentació: ecodisseny, materials i consumidor

18 novembre

Taula rodona sobre packaging sostenible en la que Nomon Design, La Fageda i Grupo Lantero compartiran els seus punts de vista i experiències. Moderada per News Packaging, revista especialitzada en packaging des del punt de vista del disseny i la innovació.

L’agència de branding Nomon Design s’interessa per la sostenibilitat, enfocada, sobretot, a la reducció, reutilització i l’eliminació dels envasos de plàstic als nostres hàbits de consum.

La Fageda és molt més que iogurts, postres, gelats i melmelades. Va néixer com a una experiència pilot per mirar de treure als malalts mentals dels hospitals psiquiàtrics i de la marginació social. Però a més, és pionera en temes de sostenibilitat i economia circular.

Grupo Lantero és un dels referents mundials en el sector de l’envàs, l’embalatge i les arts gràfiques. Les seves 4 divisions estan enfocades cap a l’eco-disseny i la circularitat, reafirmant així la seva contribució a un model d’economia circular.

S’abordaran tres blocs dedicats a Ecodisseny, Materials i Consumidor per tractar el tema del packaging sostenible. Finalment, s’obrirà un torn de preguntes.

 

DATA I HORARI: 18 de noviembre de 10h a 11:30h

ACCÉS: gratuït amb registre previ enviant un correu a comunicacion@nomondesign.com

Online