Online

Nova vida a clàssics del disseny: Bonet, Coderch, Vilanova i Milá

26 novembre

Isist Atelier edita peces de disseny de la mà d’experts del cuir des d’un taller propi a Barcelona. Fins a l’actualitat, s’encarregava de produir la rèplica oficial de la cadira BKF com a única peça del seu catàleg.

Aquest any, anomenat Director Creatiu de la marca, el dissenyador Andreu Carulla inicia una ampliació de la marca a través d’un projecte de recuperació i reedició de clàssics del disseny del país, amb productes de Miguel Milà, Antoni Coderch, Antoni Bonet i Jordi Vilanova, posant-los així altra vegada a l’abast de tothom.

En aquest esdeveniment de presentació, amb presència de les peces originals de la col·lecció permanent del Museu del Disseny, Òscar Dalmau, Andreu Carulla i Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny, conversaran amb Miguel MiláVictòria BonetAna Coderch i Pau Vilanova sobre la importància de l’atemporalitat del disseny, la responsabilitat de la recuperació i la producció local. També cada dissenyador, descendent o representant, explicarà el procés de creació o alguna anècdota que ajudi a entendre la importància de l’objecte reeditat.

Activitat online a través del canal de YouTube del Museu del Disseny