Online

Nit ADG Laus 2021

10 juny

La Nit ADG Laus cita un any més la comunitat creativa entorn al disseny gràfic i la comunicació visual de tota Espanya per conèixer els projectes guanyadors de la 51a edició dels Premis ADG Laus. La celebració de la cerimònia es farà en format online i s’emetrà en streaming pel canal de Youtube de l’ADG-FAD. Enguany serà presentada per Òscar Dalmau.

Organitzats per l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics des de l’any 1964, els Premis ADG Laus tenen una rica història en la celebració, mecenatge i promoció del treball excel·lent en el disseny i la publicitat, i han servit com a baròmetre de la creativitat espanyola any rere any.

Trenta professionals nacionals i internacionals han valorat projectes en 5 categories: Disseny Gràfic (Identitat i Branding i Editorial i Direcció d’Art), Digital, Publicitat i Audiovisual pels professionals i, des de 2004, en la categoria Estudiants. S’atorguen Bronze, Plata, Or, Grand Laus i el Young Talent d’Estudiants.

Durant la Nit ADG Laus també es donaran a conèixer els guanyadors del Laus Aporta, atorgat a projectes rellevants pel que fa a aportacions socials, econòmiques i culturals destacades; i el Laus d’Honor, enguany atorgat a Toni Miserachs, per la seva trajectòria i aportació a la definició de la professió, a la docència i a l’associacionisme, i pel lideratge femení en un sector on les dones estaven invisibilitzades.

Català i castellà
Català i castellà