Online

Nit ADG Laus 2020: Lliurament dels Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual

26 novembre

La comunitat creativa entorn del disseny gràfic i la comunicació visual de tot Espanya es troba en la cita anual imprescindible, la Nit ADG Laus. Enguany la Nit Laus serà molt especial perquè la cerimònia serà en un nou format online, per celebrar  el seu 50 aniversari de forma segura i alhora creativa.

Un any rere l’altra, els Laus celebren l’excel·lència en aquest sector. Enguany, més de 1.200 projectes dels millors estudis de disseny, productores i agències de publicitat de tot l’Estat s’han presentat per ser jutjats per un jurat internacional de gran solvència i renom. El jurat ha escollit els guanyadors seguint els cinc criteris Laus: la idea, l’execució, la funcionalitat, l’aportació i la consistència.

Cada any els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual reconeixen els millors projectes en més de 50 apartats de cinc categories: Disseny Gràfic, Digital, Publicitat, Audiovisual i Estudiants. Els Laus promouen el disseny, projecten la seva importància cultural i econòmica per a la societat, i donen suport a l’entorn professional.

La Nit ADG Laus també permet descobrir el guanyador del Laus Aporta, atorgat a aquells projectes que destaquen per la seva aportació social, econòmica o cultural, i el Laus d’Honor a la trajectòria professional.

Organitza: ADG-FAD (Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics del FAD)

Format: Online

Hi col·laboren: Moritz, Unión Papelera, Olympus, Agpograf i Heidelberg.

Media partners: Visual, DxI, Yorokobu, Graffica, Tendencias TV, El Publicista, Novum, EyeMagazine, Experimenta, Ocimag, Control Publicidad.

placeholder
toggle video

Nit ADG Laus 2020: Lliurament dels Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual