Online

New Tourism – New Scenarios for a Sustainable Future

10 juny

Tota indústria es veu afectada constantment pels canvis marcats per les noves tendències i innovacions en un context extremadament volàtil. La indústria del turisme no és una excepció. Entendre els canvis de cada moment és essencial per tal de mantenir la competitivitat d’una empresa i satisfer les necessitats dels usuaris. Tanmateix, amb la covid-19 de fons, algunes d’aquestes necessitats han evolucionat, les prioritats han canviat i els requisits són completament nous.

Utilitzant la ciutat de Barcelona com a cas d’estudi, els estudiants de Disseny de Producte i Disseny d’Interiors de l’IED Barcelona presenten en el marc de la cita de la BDW Pro diverses propostes de disseny relacionades amb el turisme per a un futur de ciutat més sostenible. Els projectes s’han dut a terme en col·laboració amb Barcelona Global amb l’objectiu de repensar el turisme des del punt de vista dels espais, els productes i serveis a través de l’anàlisi i estudi dels escenaris de futur. Les propostes són variades: des de recuperar espais per a un turisme descentralitzat a accions de participació ciutadana per entendre i escoltar les necessitats dels barcelonins, fins a noves experiències gastronòmiques.

Aquesta activitat està organitzada per IED Barcelona i Barcelona centre de Disseny, col·labora Barcelona Global.

El dijous 10 de juny a les 12 h els estudiants de l’IED exposaran les seves propostes físiques i digitals davant experts del sector. No t’ho perdis!

Inscripció aquí.

 

castellà i anglès (sense traducció)
castellà i anglès (sense traducció)