Exposició presencial

Mostra dels Premis Enjoia’t 2021

22 setembre al 28 novembre

Després d’un any sense poder-se celebrar, enguany tornen els Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t, organitzats per l’A-FAD, amb la voluntat de destacar aquelles peces que qüestionen i transgredeixen els propis límits de la joieria contemporània.

Del 23 de setembre al 24 d’octubre es podrà veure l’exposició de les 26 obres de joieria contemporània seleccionades a les categories Professional i Estudiant a la planta -1 de l’edifici Disseny Hub Barcelona. Les peces seleccionades han estat avaluades per un jurat format per cinc professionals del sector: Ruudt Peters, joier; Nicolás Estrada, joier; Pilar Garrigosa, joiera; Roberta Bernabei, joiera; Imma Jansana, arquitecta i joiera.

La 26a edició dels guardons arriba amb més força que mai, mantenint el nombre d’inscrits respecte el 2019, però augmentant la representació internacional, ja que els artistes seleccionats provenen de 13 països diferents: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Corea del Sud, Espanya, Estats Units, Mèxic, Portugal, Regne Unit, Rússia, Suècia, Xile i Xina.

Els guanyadors dels guardons es donaran a conèixer a mitjans d’octubre.

Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries, 37-38)
Disseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries, 37-38)