Presencial

Marc Monzó presenta la seva nova creació per a MISUI a MAT by MINIM

14 octubre

Marc Monzó presenta en primícia, al showroom MAT by MINIM, la seva nova creació per a la marca de joieria contemporània MISUI: el solitari IO.

A IO, una talla única de diamant de secció plana dóna forma a un anell de volumetria esquemàtica, capturant l’essència de tot el que representa el solitari. Amb aquesta sèrie de peces úniques, Monzó torna a demostrar la seva habilitat per reduir les joies a la seva essència, a la mínima expressió.

Marc Monzó, director creatiu de la firma MISUI, és un dissenyador de joies amb un llenguatge sintètic, lliure d’ornamentacions supèrflues. La seva fascinació pels objectes petits i el seu interès per les tipologies clàssiques de joieria, l’han dut a buscar sempre la precisió del treball a petita escala i el joc creatiu a partir d’universos i materials diversos.

Durant la presentació d’IO a MAT, el nou showroom de materials per a l’arquitectura interior del grup MINIM, Marc Monzó abordarà temes formals sobre el procés de creació d’una peça i ens parlarà d’altres col·leccions desenvolupades al llarg de la seva carrera.

Organitza: MAT by MINIM

MAT by MINIM
Amigó, 78-80, bajos
Barcelona
MAT by MINIM
Amigó, 78-80, bajos
Barcelona