Presencial

Lliurament dels Premis FAD d’Art 2021

16 juny

Cerimònia de lliurament de la 12a edició dels Premis FAD d’Art a la creació artística, uns guardons que volen reconèixer l’art amb domini dels materials i les tècniques de l’ofici.

La cerimònia dels Premis FAD d’Art és la cita en què es lliuren els guardons i reconeixements a les obres artístiques destacades per l’excel·lència en el concepte, en el treball tècnic vinculat al fer artesanal i en el treball innovador en l’ús de materials. Artistes de diferents àmbits conflueixen en uns premis que busquen la intersecció transdisciplinària amb noves propostes creatives contemporànies.

La 12a edició dels premis compten amb un total de 40 obres seleccionades que opten a guanyar el Premis FAD d’Art. El jurat d’enguany té la tasca d’escollir l’obra guanyadora, i també dues Mencions d’entre totes les peces exposades. Per altra banda, la Junta Directiva de l’A-FAD i el jurat dels premis entregaran els Reconeixements FAD d’Art, fora de la convocatòria oberta, per tal de destacar la trajectòria professional i l’aportació artística notable de tres figures importants del panorama artístic contemporani català.

El jurat dels Premis FAD d’Art d’enguany l’han format: Mònica Ramon, galerista i presidenta del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya; Àlex Mitrani, historiador de l’art i conservador al Museu Nacional d’Art de Catalunya; Marta Rodríguez Bosch, escriptora i periodista especialitzada en arts aplicades, disseny i arquitectura; Victoria Combalía, historiadora, crítica i comissària d’art; i Mar Arza, artista.

Auditori del Disseny Hub Barcelona
Pl. de les Glòries, 37-38. Barcelona.
Català

Relacionats

Horari pendent de confirmació. Accés restringit per invitació.
Auditori del Disseny Hub Barcelona
Pl. de les Glòries, 37-38. Barcelona.
Català