Close button
Presencial

Lliurament dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme

14 juny

Aquesta cerimònia de lliurament ha esdevingut una gran festa de l’arquitectura, on cada any conflueixen els professionals més reconeguts d’Espanya i Portugal i els nous talents o estudiants de la disciplina.

Durant la cerimònia es donaran a conèixer els guanyadors de la 64a edició dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme, la 17a edició dels Premis FAD de Pensament i Crítica, la 9a edició dels Premis FAD Internacionals i la 34a edició dels Premis Habitàcola per a estudiants.

L’esdeveniment tindrà lloc en dos escenaris simultanis, l’auditori del Disseny Hub Barcelona i els Jardins d’Elisava (exterior de l’edifici), on es podrà seguir des d’una gran pantalla.

Constituïts l’any 1958 aquests guardons d’ARQUIN-FAD, l’Associació Interdisciplinària de Disseny de l’Espai del FAD, són els més longeus d’Europa en el sector i un dels més prestigiosos de la península Ibèrica. Enguany van tancar convocatòria amb un total de 542 obres presentades a concurs en les diferents categories. Les 27 obres finalistes i 68 de seleccionades es podran veure del 2 de juny al 28 d’agost a l’exposició «El millor disseny de l’any».

 

Format: presencial.
Accés: restringit

Organitza: ARQUIN-FAD
Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona, Incasòl
Protectors: Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers Edificació de Barcelona, Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Instituto Camões, Axalta, CIN Valentine, Cosentino, Gira, Hager, OIC Penta.
Hi col·laboren: Moritz, El Bandarra.
Film partner: Nihao Films
Media partner: On Diseño
Col·laborador Premis Habitàcola: Santa & Cole
Empreses col·laboradores: Gancedo, MINIM

Disseny Hub Barcelona
Pl. Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona
Disseny Hub Barcelona
Pl. Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona