Close button
Presencial

LLIURAMENT DELS PREMIS ADI DE DISSENY INDUSTRIAL

15 juny

La cerimònia de lliurament dels Premis ADI reuneix cada dos anys els millors professionals i les empreses productores de disseny industrial per celebrar l’excel·lència en el disseny industrial i reconèixer la seva importància com a expressió de valors econòmics, socials i culturals. Una ocasió única per descobrir els productes guanyadors dels guardons més longeus i reconeguts del disseny industrial espanyol.

Organitzats per l’ADI-FAD, l’Associació de Disseny Industrial del FAD, els Premis ADI engloben els Premis Delta de disseny industrial, les Medalles ADI per a estudiants de disseny i els Premis ADI Cultura a projectes que fomentin la cultura del disseny.

En aquesta 41a edició dels Delta, s’han presentat productes de nou categories: Mobilitat, Equipament exterior, Equipament interior, Il·luminació, Complements i eines, Disseny per al cos, Dispositius digitals, Packaging i Design for Food.

La cerimònia dels Premis ADI tindrà enguany dos escenaris simultanis, l’auditori del Disseny Hub Barcelona i els Jardins d’Elisava (exterior de l’edifici), on es podrà seguir des d’una gran pantalla. D’un total de 362 projectes presentats, els 183 seleccionats es podran veure del 2 de juny al 28 d’agost a l’exposició «El millor disseny de l’any».

 

Format: presencial.
Accés: restringit.

Organitza: ADI-FAD.
Entitat col·laboradora: Fundació Banc Sabadell.
Hi col·laboren: Domaine de Boisbuchet, Experimenta, Roca, IF Design Award, Moritz, El Bandarra.

Disseny Hub Barcelona
Pl. Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona
Disseny Hub Barcelona
Pl. Glòries Catalanes, 37-38
08018 Barcelona