Presencial

Lliurament dels premis jumpthegap® Roca International Design Contest

14 octubre

La desena edició de jumpthegap® impulsada pels recents reptes i desafiaments viscuts com a individus i societat, marca una nova etapa en el desenvolupament del concurs internacional de disseny de Roca que s’organitza en col·laboració amb BcD. 

jumpthegap® promou la creativitat i el talent d’estudiants i professionals per arribar a solucions creatives, innovadores i radicals en el àmbit més ampli del bany, que contribueixin a promoure els objectius plantejats en l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible  de les Nacions Unides.

Els projectes d’aquesta desena convocatòria seran avaluats per un jurat de professionals de renom, liderat per l’arquitecte japonès i guanyador del Premi Pritzker 2014 Shigeru Ban i que també compta amb Somi Kim, Paul Priestman, Andrea Trimarchi, Simone Farresin, Deborah Seward, Mariana Amatullo, Isabel Roig i Marc Viardot.

Durant la gala en format híbrid en streaming i presencial se celebrarà una taula rodona amb els membres del jurat i es farà entrega dels 17.000€ en premis als guanyadors ials preseleccionats que hagin quedat en segona i tercera posició en cadascuna de les quatre categories del concurs: Benestar salut, Disseny neutral, Agua i energía i Crisi i emergència. Hi haurà també un premi per al Millor dels Millors d’entre els guanyadors de totes les categories.

Organitza: Roca amb la col·laboració de Barcelona centre de Disseny.

Roca Barcelona Gallery. Carrer Joan Güell, 211
Anglès
Roca Barcelona Gallery. Carrer Joan Güell, 211
Anglès