Online

Pavelló Internacional – The New Intimacy a la Dutch Design Week

17 novembre al 28 febrer

La BDW és membre fundador de la World Design Weeks Network, una xarxa global de design weeks que té per objectiu intercanviar coneixement i bones pràctiques per a la promoció i consolidació dels propis esdeveniments mitjançant la col·laboració amb els altres, i la identificació d’oportunitats de negoci en els diferents mercats mundials. Des del juny de 2020 la seu de la World Design Weeks s’instal·la a Barcelona.

El Pavelló Internacional d’aquest any compta amb la participació d’altres setmanes del disseny del món i acull 4 exposicions virtuals d’Austràlia, Xile, Països Baixos i Mèxic, organitzades per la Universitat RMIT amb la col·laboració de la Melbourne Design WeekLOCAL Chile Dutch Design Week i Querétaro Design Week amb Puebla Design Week.

 

The New Intimacy a la Dutch Design Week

El dia de la inauguració, el 17 d’octubre de 2020, Jorn Konijn, el director del programa, va fer aquesta filmació íntima entrevistant persones d’arreu del món en relació amb el tema d’enguany de la Dutch Design Week (DDW)The New Intimacy (la nova intimitat).

“Els dissenyadors, més que ningú, són capaços d’assumir el lideratge a l’hora de concebre propostes i solucions que portin esperança en dies foscos. Amb optimisme i creativitat, creen nous conceptes que inspiren, sorprenen i estimulen l’acció. Ens donen una idea de com podem relacionar-nos entre nosaltres i amb el món en la nova realitat. La DDW 2020 ofereix esperança i entusiasme d’una manera modesta i íntima, directament des de la pantalla a la calidesa de la sala d’estar. Aquesta és la nova intimitat.”

És magnífic compartir una petita part d’aquest contingut amb vosaltres, els visitants de la Barcelona Design Week, companya nostra a la xarxa World Design Weeks.

I si… la DDW 2020 hagués estat un esdeveniment presencial? Com hauríem organitzat el nostre festival en temps d’una pandèmia global per fer-lo segur i divertit alhora? Doneu un cop d’ull als resultats del taller What If Lab: A Covid Proof Design Week.

Us convidem també a veure altres activitats del programa entorn del tema de la nova intimitat.

Class 2020, graduats de 9 escoles de disseny holandeses  ArtEZ mostren les seves obres sobre aquest tema. El mateix fa Bianca Carague, graduada de la of Design Academy Eindhoven, qui va crear Bump Galaxy, una comunitat i un món virtuals fascinants dedicats a la salut mental i inclosos a Minecraft, un joc obert de desplaçament lliure. Aquest joc va guanyar importància durant la pandèmia, quan va sorgir la necessitat d’una nova intimitat a les plataformes digitals.

Parlant de l’atenció i la tactilitat, el programa de dos anys Embassy of Circular & Biobased Building, de World Design Embassies, va sobre això. De quins materials ens envoltarem en el futur? De materials elaborats localment amb miceli o residus domèstics? De materials que tindran un efecte positiu en la salut? El mateix “ambaixador”, Lucas de Man, us guiarà per la instal·lació The Exploded View. Uniu-vos a la comunitat per continuar desenvolupant-ne el contingut.

Estem encantats de compartir aquesta part del nostre programa amb vosaltres i esperem que gaudiu fent la vostra pròpia ruta.

Visiteu-nos!

 

 

ORGANITZA: Barcelona centre de Disseny

AMB EL SUPORT DE: Ajuntament de Barcelona

COL·LABORA: World Design Weeks

The New Intimacy a laDutch Design Week

The New Intimacy a la Dutch Design Week

The New Intimacy a la Dutch Design Week