Presencial

Food Design Week: The Zero Waste Workshop

27 octubre

La unió entre disseny i aliments, arquitectura i gastronomia crea un nou concepte de menú on els participants crearan les seves tapes amb el mínim de residus

Un workshop creat per conscienciar la gent de la importància d’utilitzar només els materials i ingredients necessaris. Prendre consciència dels problemes climàtics i ambientals i valorar la necessitat d’un ús mínim de residus en la nostra vida diària. Els materials reciclats crearan l’escenografia i dissenyaran mobles i eines. I amb el menjar, prepararem tapes fàcils i divertides per compartir i gaudir juntament amb una cervesa.

Un menú de cuina mediterrània i rituals gastronòmics, la unió entre països i el redescobriment dels sabors de la dieta mediterrània a través dels sentits, sabors,  colors, olors, tacte .. Un joc i noves experiències que permetran als participants descobrir la gastronomia des d’un nou punt de vista.

No hi ha un menú definitiu tancat, ja que els participants seran els dissenyadors dels plats jugant amb els ingredients i creant les tapes.

El material reciclat (fusta, miralls, vidre…) ajudarà a crear l’escenografia de la taula.

ARCHICOOKTURE és un estudi creatiu fundat per Alexa Trilla, arquitecta i cuinera.

Entusiasta de l’art, el disseny i la fotografia. Creativa, curiosa i enginyosa a qui li agrada barrejar gastronomia amb altres tipus d’habilitats i coneixements.

S’ha format i treballat en diferents països i continents, i ara dirigeix el seu estudi barrejant diferents cultures i entenent la necessitat d’unir les seves grans passions i experiències sota el concepte “archicookture = architecture + cook”, que inclou qualsevol aspecte comú entre la gastronomia, l’espai, la llum i els sentits.

Organitza: Barcelona centre de Disseny amb la col·laboració d’Archicookture.

*Aquesta activitat forma part de la programació especial Momentos Alhambra.  

**Els tallers de la Food Design Week tenen un preu simbòlic de 5€ per garantir la presencialitat dels i les participants.

La Muriel. Carrer de Verntallat, 30.
La Muriel. Carrer de Verntallat, 30.