Close button
Presencial

FES-HO MEMORABLE! DISSENYANT EXPERIÈNCIES IMMERSIVES

15 juny

Actualment, existeix una necessitat per part de les marques de seduir i atreure els seus usuaris per mitjà de la creació d’experiències immersives que permetin un contacte únic i personalitzat amb la marca i el seu univers. Més que oferir una solució, un producte o servei, ara és necessari construir una història original i fantàstica en què l’usuari se senti protagonista i utilitzi els seus sentits per explorar-la.

Gràcies a la transformació digital, avui en dia és possible la creació d’experiències immersives que traspassin la pantalla, per trobar-se en un espai físic, en el que el digital i el real medien a través de les diferents tecnologies d’interacció com la realitat augmentada (AR) o la realitat virtual (VR).

En aquesta taula rodona, experts en la matèria com Carmelo Zapulla, doctor en arquitectura i CEO de l’estudi External Reference; Natàlia Heredia, doctora en investigació en disseny i UX Research Lead en CaixaBank; i OnionLab, estudi multidisciplinar productor d’instal·lacions audiovisuals i exposicions; dialogaran sobre aquest nou paradigma i com crear experiències memorables.

 

ORGANITZA: LCI Barcelona

DATA i HORA: 15 de juny a les 19 h

LLOC: LCI Barcelona (Balmes, 209)

INSCRIPCIÓ: gratuït per a un màxim de 100 pax prèvia inscripció a REGISTRE

LCI BARCELONA (Balmes, 209)
LCI BARCELONA (Balmes, 209)