Online

FAD Live! «Noves corrents: tendències entre les obres finalistes dels premis»

25 novembre

Els premis ADG Laus, ADI i FAD d’Arquitectura, organitzats per les associacions del FAD, són un autèntic baròmetre anual del que està passant en les diferents disciplines del disseny. Però hi ha alguna tendència comuna entre l’arquitectura, el disseny industrial o el gràfic? Quines són les noves corrents detectades pels jurats? Es pot entreveure què passarà en els propers anys en les diferents disciplines del disseny? En aquesta trobada online, membres dels jurats d’aquests tres premis intercanviaran experiències i opinions sobre el que veurem en els propers anys en comunicació visual, disseny industrial, arquitectura i interiorisme.

Amb Anna Ramos, presidenta del jurat dels Premis FAD d’Arquitectura 2020; Marta Alonso, membre del jurat dels Premis Delta de disseny industrial 2020; i Ingrid Picanyol, membre del jurat dels Premis ADG Laus Estudiants de disseny gràfic i comunicació visual 2020. Presentat i moderat per Núria Moliner.

Els FAD Live! són un cicle de trobades online en directe sobre disseny i arquitectura que organitza el FAD de forma periódica a través dels seus canals online.

Organitza: FAD (Foment de les Arts i del Disseny)

Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya

Format: Online

placeholder
toggle video

FAD Live! «Noves corrents: tendències entre les obres finalistes dels premis»

Català i castellà