Online

Educació emergent en situació de pandèmia

19 novembre

La xarxa EDIVI (Educació per al disseny per viure) convida a professors i estudiants a una sessió virtual per reflexionar sobre com la docència en projectes d’innovació social s’ha adaptat tenint en compte la situació actual.

Amb la virtualització de la major part del contingut docent de curs 20-21 a causa de la situació sanitària, la sessió d’aquest any es planteja la següent pregunta: Com s’han adaptat els projectes d’innovació social a les escoles de disseny?

EDIVI és una agrupació d’escoles de disseny que té com a objectiu realitzar projectes, en l’àmbit de cada centre i en col·laboració entre ells, que fomentin l’educació en disseny per a la innovació social i la sostenibilitat a través del treball conjunt amb les comunitats.

La sessió virtual comptarà amb la participació de parelles d’alumnat i professorat de cadascun dels centres educatius que formen part d’EDIVI per compartir les seves experiències. Volem conèixer com la docència en disseny busca nous formats per seguir duent a terme projectes de col·laboració amb altres agents socials, vinculats a un context determinat o en projecte de co-disseny. Aquestes aportacions ens serviran per reflexionar i debatre sobre l’impacte de la situació actual en els mètodes i dinàmiques de classe, amb l’objectiu de destacar aquells aprenentatges emergents que plantegen oportunitats que poden servir per impulsar l’actualització del model docent.

Organitza: EDIVI (Educació per al disseny per viure)
Col·labora: Museu del Disseny de Barcelona

Format: online