Semipresencial

(E)co-dissenyant els espais de demà

16 juny

Cicle de dos diàlegs co-creats per Barcelona centre de Disseny i FINSA que tractaran sobre com, des de la perspectiva de la tecnologia, el co-desenvolupament de projectes i la integració de les premisses del disseny circular, es poden i s’han de crear entorns que generin un impacte positiu tant pel planeta com per a les persones.

Els diàlegs es duran a terme al Roca Barcelona Gallery amb aforament limitat, i es podran seguir online per streaming en directe. L’idioma de les xerrades serà el castellà.

10.00 – 11.15h. DIÀLEG DISSENY: Espais i entorns amb impacte positiu

En aquest diàleg 4 professionals vinculats a la creació d’espais posaran en relleu com, al llarg de tot el cicle de vida d’un projecte, els processos i les decisions van intrínsecament lligats a temes de màxima rellevància com és la mitigació de l’impacte mediambiental de la seva activitat professional (l’estalvi energètic, la reducció de recursos, la petjada de carboni o el disseny per a l’economia circular), així com aportar benestar i salut a aquells que fan ús d’aquests entorns.

Ponents: Maria Pomar, Consultora Tècnica de FINSA, Ignasi Llauradó, CEO i Director creatiu de Dear Design, Akna Márquez, Project Consultant Matter HUB Matter Barcelona, i Sergio Sanz Pont, soci fundador de Sanzpont.

Modera: Maria Isabel Gabarró, PhD Architect i Professora associada i Directora del Master’s Degree in Architecture & Design Business Management, School of Architecture – UIC Barcelona.

Organitza Barcelona centre de Disseny, col·laboren Autodesk, Matter i UIC.

11.30 – 13.00h. DIÀLEG DISSENY: Co-developed Construction

Taula rodona dins del cicle Co-developed Construction on es debatrà sobre com a través de la tecnologia, els professionals de l’arquitectura, l’interiorisme, el disseny industrial i la indústria poden treballar de manera més col·laborativa i connectada, desenvolupament productes i sistemes de més qualitat i més sostenibles.

Ponents: Begoña López, consultora en industrialització, José Ojeda, Co fundador i COO a 011H, Jacinto Seguí, Director de Consultoria Tècnica de FINSA, Miquel Àngel Julià, Director d’Estratègia i Disseny de Grup Idea i Ignasi Pérez Arnal, director del congrés REBUILD.

Modera: Roberto Molinos, cofundador de l’estudi d’arquitectura Modelical.

Aquesta activitat està organitzada per FINSA amb la col·laboració de Barcelona centre de Disseny.

Roca Barcelona Gallery c/Joan Güell, 211-213 08028
(Aforament limitat)
Castellà

Relacionats

Roca Barcelona Gallery c/Joan Güell, 211-213 08028
(Aforament limitat)
Castellà