Close button
Presencial

DYNAMIC SPACE WORKSHOP BY VITRA

07 juny al 16 juny

El que ja s’havia vist com un requisit creixent en l’oficina ha guanyat encara més. Per això Contel s’alinea amb Vitra per oferir aquest workshop que vol resaltar la rellevància com a resultat de la covid de que els entorns de treball han de ser fàcilment adaptables a situacions canviants.

Més que l’addició o eliminació d’estacions de treball s’ha de tenir la capacitat de modificar entorns i les seves funcions. Els entorns de treball amb un disseny flexible reuneixen les persones, els espais i la tecnologia s’adapten als canvis en com, on i quan es fa la feina. Mentre que la tecnologia és el programari d’un empleat, el lloc de treball és el seu maquinari: fàcilment reconfigurat pels seus usuaris, un espai dinàmic alberga diferents maneres de treballar i múltiples activitats.

L’objectiu d’aquest workshop és demostrar que amb poc esforç o mínima inversió financera, una oficina pot convertir-se en un espai de taller o una sala de reunions en una zona d’espera. Els espais dinàmics es poden crear en qualsevol context i són rellevants per a tots els sectors: oficines i espais públics, instal·lacions educatives o de salut.

 

Organitza: CONTEL

Data i hora: 7, 9, 14 i 16 de juny en horari de 12:30 h a 14 h cada dia

Inscripció: gratuït per a màxim 20 pax enviant correu a patricia.pallares@contel.es

Contel (C/Balmes, 310)
Contel (C/Balmes, 310)