Presencial

Districte Turó Park – Open Night

07 octubre

Els carrers que envolten el Turó Park, especialment Josep Bertrand i Ferran Agulló, conformen un espai singular de la ciutat amb un  gran nombre de botigues de mobiliari, complements de la llar i objectes d’art, una darrera l’altra. El proper 7 d’octubre inaugurarem la Barcelona Design Week City Festival amb una Open Night on es podrà gaudir i conèixer alguns dels seus establiments més destacats.

Vine a fer tot el recorregut i a prendre una copa amb nosaltres!

Les botigues i espais que participen en aquesta iniciativa són:

Boffi | De Padova
Ferran Agulló, 12

La firma Boffi neix el 1934 de la mà del seu fundador Piero Boffi. Des dels seus inicis es dedica a dissenyar i produir mobiliari de cuina, col·laborant amb arquitectes com Joe Colombo, Antonio Citterio, Luigi Massoni, Piero Lissoni o Patricia Urquiola. Amb els anys Boffi desenvolupa mobiliari no tan sols per cuina sinó que fa el salt al espai bany, armaris i elements de decoració com són els ventiladors de Giulio Gianturco. L’any 2015 la família Boffi creix adquirint la històrica firma de mobiliari  eDePadova dedicada a la producció de mobles amb el segell d’arquitectes com Vico Magistretti o Achille Castiglioni. L’any 2017 eDePadova integra en la seva col·lecció Ma/uStudio fundada pel dissenyador danès Mikal Harrsen on amplia la gamma de mobiliari per saló, cuina, vestidor i bany. L’any 2019 s’uneix al grup la firma de portes interiors tècniques Adl Porte. Així dons Boffi conjuntament amb els seus col·laboradors culmina el somni d’oferir disseny per als 360º de la llar.

 

Casamitjana
Ferran Agulló, 16 i Johann Sebastian Bach, 15

Empresa centenària de mobiliari de disseny. Distribuïdors de les principals firmes internacionals. Ofereix servei d’assessorament en mobiliari a professionals (arquitectes i interioristes).

 

Espai Rö
Ferran Agulló, 14

Espai Rö Barcelona és un espai exclusiu dedicat al disseny contemporani, on s’exposen i venen una selecció de primeres firmes de mobiliari, cuines, banys, il·luminació i revestiments, que destaquen per la seva qualitat formal, funcionalitat i excel·lent manufactura, basada en el respecte amb el mediambient, atemporalitat i materialitat. Entre d’altres TEAM7, Wittmann, Röthlisberger, Giorgetti, Mingardo, Vaselli, Abimis, Davide Groppi, PPmobler. Ofereix un servei d’assessorament personalitzat tan als professionals del sector com al client final en la realització dels seus projectes, aportant el seu extens coneixement, i acompanyant-los tant en el procés creatiu com en l’execució/instal·lació final.

 

Luzio
Ferran Agulló, 16

Luzio Concept és un showroom exclusiu de 1000 m2, considerat com un dels llocs imprescindibles per visitar a Barcelona. El seu espai ofereix un oasis d’elegància amb una gran exposició de mobiliari de luxe, el seu estudi d’interiorisme Luzio Studio i el seu restaurant Iluzione.

 

RI HOUSE
Josep Bertrand, 3

Entre la complexitat i la senzillesa d’una vida dedicada al disseny neix aquest espai com una nova forma de llegir l’obra de Francesc Rifé a través del disseny de producte. Sense excessos, sense adorns, sense excuses, però sí amb un llenguatge formal únic basat en l’estudi constant de la proporció.

 

The Map (Alzueta Gallery)
Josep Bertrand, 3

The Map se centra especialment en el desenvolupament estètic, l’art i el disseny d’interiors. Creen espais on l’art contemporani contrasta amb peces de disseny de mitjans del s.XX, peces que dissenyen a mesura i antiguitats. En cada projecte procuren exaltar el caràcter arquitectònic preexistent en busca d’una atmosfera atemporal. El seu apropament als interiors és holístic i meditat, procuren generar un diàleg entre art, arquitectura i disseny.

 

Tresserra Collection
Josep Bertrand, 17

Tresserra Collection és una empresa espanyola que fabrica i exporta mundialment els dissenys de Jaume Tresserra. Amb una trajectòria de més de 30 anys, la seva col·lecció es composa de més d’un centenar de peces de mobiliari així com d’il·luminació i accessoris de luxe. Els seus dissenys reuneixen els trets més positius del disseny actual: l’experiència artesanal, l’ús de materials nobles, la sensibilitat mediterrània i uns plantejaments creatius i funcionals absolutament contemporanis.

 

Vipp ES
Ferran Agulló, 5

Fundada l’any 1939, Vipp és una exclusiva firma danesa de caràcter industrial. La seva filosofia basada en l’excel·lència destaca per l’extraordinària robustesa dels seus dissenys, funcionalitat i alt valor estètic dels seus productes. Comercialitza les papareres de pedal més icòniques del món, juntament amb una àmplia col·lecció d’accessoris per a bany, parament, petits electrodomèstics, objectes de decoració, artesania, mobles, llums, mobiliari de bany i cuines modulars, incloent els seus famosos refugis prefabricats: “Shelter “i” Cabin “, a part d’oferir una singular xarxa d’hotels internacionals, on poder experimentar la filosofia VIPP en primera persona.

Turó Park
Turó Park