Online

Disseny i inclusió

28 octubre

La Barcelona Design Week és un bon moment per reflexionar sobre el paper del dissenyador en la societat. Amb aquesta intenció, ESDAPC presenta una experiència participativa i cocreativa que 32 estudiants van realitzar juntament amb 46 participants de dues entitats que treballen amb col·lectius en situacions de vulnerabilitat: CRAE Intress i TEB Sant Andreu.

El projecte formava part de “Disseny per a la inclusió, el procés com a resultat“, una proposta ideada i coproduïda pel Museu del Disseny de Barcelona i Ojalá Projects, en la que van participar sis escoles de disseny de Barcelona. L’objectiu va ser generar pràctiques inclusives a partir del disseny, insistint sobretot en el procés.

ESDAPC va comptar amb tres equips que van realitzar sis sessions de cocreació. En cadascuna d’elles, els estudiants proposaven diferents metodologies amb la intenció de dur a terme un projecte conjunt.

Els resultats projectuals van ser molt valorats. Tanmateix, el més positiu va ser l’aprenentatge i l’enriquiment que va suposar l’experiència per a tots els participants.

Organitza: ESDAPC.

Online
Online